Båda lagen kommer med förluster i bagaget inför bronsmatchen. Frankrike med en mer smärtsam förlust mot Sverige och ett Spanien som stod väl upp mot Danmark. Men vem kan ladda om snabbast?

De franska målvakterna Vincent Gerard och Yann Genty hade tillsammans enbart 4 räddningar i matchen mot Sverige. Om det ska bli brons behöver detta klart förbättras.

– Direkt efter denna match så byter vi fokus för att hitta energin och för att fokusera på nästa spel. Enligt min mening så har vi spelat en mycket bra turnering. Vi hade också tur, vi tappade några spelare i förra matchen, det var två spelare skadade. Jag säger det igen, omedelbart efter matchen byter vi till nästa, sa den franska vänstervingen Michael Guigou efter förlusten mot Sverige till IHF.

De två lagen har möts 35 gånger, Frankrike har vunnit 20 matcher medan Spanien har enbart 11 segrar. Sist lagen möttes var i semifinalen i EM 2018 och då vann Spanien med 27:23.

Spanien har spelat fyra bronsmatcher i VM men vunnit bronset enbart 1 gång och då i Sverige 2011, medan Frankrike har vunnit brons fyra gånger av fem försök och då senast i Tyskland / Danmark 2019.

Bronsmatchen

SPANIEN – FRANKRIKE
Tid: 14:30
Datum: 31 januari
TV: TV6/Viaplay

Spanien – Frankrike

söndag 31 januari kl. 14:30, Viaplay & TV6

Spanien

Spanien

Odds: 1.62 hos BETSSON

Hämta odds
Handboll

Oavgjort

odds: 10.00 hos BETSSON

Hämta odds
Franrike

Frankrike

Odds: 2.90 hos BETSSON

Hämta odds