Annons: ⇢ William Hill - Få 100 kr som freebet när du sätter in 200 kr!

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

Med en dag kvar till mästerskapet så kommer nu beskedet att Tjeckien drar sig ur handbolls-VM. Detta på grund av smittspridningen som drabbat laget. Sverige skulle ha mött Tjeckien i sin VM-premiär på torsdag. 

Flera spelare och ledare i Tjeckien har varit drabbade av covid-19 under uppladdningen och flera testade fortfarande positivt när laget skulle resa till Egypten under tisdagen. Nu kommer beskedet att Tjeckien tvingas dra sig ur mästerskapet i Egypten.

Tjeckien som ingick i Sveriges grupp skulle ha inlett mästerskapet med att möta just Sverige under torsdagen. Internationella handbollsförbundet meddelar att Nordmakedonien har fått frågan om de kan överta Tjeckiens plats i mästerskapet. Men då det är väldigt nära starten av tävlingen är det oklart om Nordmakedonien kommer att kunna resa till VM i och med reglerna kring covid-19.

Även USA är hårt drabbade av covid-19. Totalt har 18 spelare och ledare testats positivt inklusive förbundskaptenen och även deras medverkan i VM är högst osäker.


Annons: ⇢ William Hill - Få 100 kr som freebet när du sätter in 200 kr!

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder